Υλικά

4 στήθη κοτόπουλου σε κομματάκια
1 μεγάλο ξερό κρεμμύδι ψιλοκομ.
1 κ.σ μέλι
1 κ.σ μουστάρδα (αν προτιμάτε βάζετε και καυτερή)
Αλάτι ,πιπέρι , γλυκειά πάπρικα
Ελάχιστη ρίγανη
1 κρασοπότηρο κρασί άσπρο

Εκτέλεση
Σωτάρουυμε τις μπουκιές κοτόπουλου με το κρεμμύδι .
Προσθέτουμε τα μπαχαρικά και ρίχνουμε το μέλι τη μουστάρδα και ανακατεύουμε καλά.
Σβήνουμε με το κρασί
Κι όταν εξατμιστεί ρίχνουμε ζεστό νερό να σκεπαστούν οι μπουκιές!
Αφήνουμε να βράσει να δέσει να μείνει με ελάχιστο ζωμό.
Και σερβίρουμε
Με ότι προτιμάμε συνοδευτικό
Εγώ έφτιαξα πιλάφι με κουρκουμά*!

Ευχαριστούμε την Βανα Ντελη.Ρεβ. ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ!!!!! ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ!!!!!!

ΥΛΙΚΑ
2 ποτήρια ρύζι μακρύκοκκο
4 ποτήρια νερό
1 ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1,5 κγ. κουρκουμά
Αλάτι
Ελαιόλαδο

ΕΚΤΈΛΕΣΗ
Βάζουμε το ελαιόλαδο να ζεσταθεί και τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι.
Στη συνέχεια προσθέτουμε το ρύζι και τον κουρκουμά και τα σοτάρουμε για λίγο.
Προσθέτουμε το νερό και το αλάτι, αφήνουμε να πάρει μια βράση,
χαμηλώνουμε τη φωτιά και το αφήνουμε να σιγοβράσει έως ότου απορροφήσει
όλο το νερό.