Με αυτή τη συνταγή, θα φτιάξεις ένα υπέροχο και λαχταριστό μιλφέιγ χρησιμοποιώντας απλά υλικά. Τα cream crackers προσδίδουν μια τραγανή υφή, ενώ η κρέμα βανίλια με απαλή και βελούδινη γεύση. Έτοιμο σε χρόνο μηδέν, αυτό το γλυκό θα εντυπωσιάσει τους πάντες!

Η Συνταγή είναι της κας Maria Kazdagli

Υλικά 👇

2 φακελάκια κρέμα για ΜΙΛΦΕΙΓ
( Χτυπάμε με 1.200γρ γάλα)
1 φακελάκι σαντιγύ
((Χτυπάμε με 200γρ γάλα)
2 συσκευασίες κόκκινες cream crackers

Εκτέλεση

Προετοιμασία κρέμας:

Χτύπα σε ένα μπολ τα 2 φακελάκια κρέμα μαζί με 1200ml γάλα, σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.

Το tip👇
Πρόσθεσε 2 κουταλιές της σούπας από τη χτυπημένη σαντιγί στην κρέμα και ανακάτεψε καλά για να γίνει πιο αφράτη.

Προετοιμασία σαντιγί:

Χτύπα σε ξεχωριστό μπολ το φακελάκι σαντιγί μαζί με 200ml γάλα, σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.

Συναρμολόγηση:

Σε ένα πυρέξ ή σε ένα βαθύ πιάτο, στρώσε μια στρώση από cream crackers.
Άπλωσε από πάνω μισή από την κρεμα και σκέπασε με μια ακόμη στρώση cream crackers.
Άπλωσε την υπόλοιπη κρέμα.
Γαρνίρουμε με την υπόλοιπη σαντιγί, αν θέλουμε.
Πασπάλισμα και ψύξη:
Πασπάλισε με άχνη ζάχαρη και κανέλα.
Κάλυψε το γλυκό με μεμβράνη και τοποθέτησέ το στο ψυγείο για τουλάχιστον 3 ώρες πριν το σερβίρεις.

Καλή Απόλαυση