Υλικά:
100 γρμ. κακάο
2 φλ. τσαγιού άχνη ζάχαρη
2 βανίλιες
Γάλα (σε θερμοκρασία δωματίου)
1 διπλό πακέτο μπισκότα Μιράντα (περίπου 250 γρμ.)
250 γρμ. ινδοκάρυδο
Εκτέλεση:
Προετοιμασία της σοκολατένιας γέμισης:
Σε ένα μπολ, ανακατέψτε το κακάο, την άχνη ζάχαρη και τις βανίλιες.
Προσθέστε σταδιακά το γάλα, ανακατεύοντας συνεχώς, μέχρι να δημιουργηθεί ένας παχύρρευστος χυλός.
Συναρμολόγηση:
Βουτήξτε ένα-ένα τα μπισκότα Μιράντα μέσα στη σοκολατένια γέμιση.
Ενώστε τα μπισκότα ανά δύο, δημιουργώντας σαντουιτσάκια.
Κυλήστε τα σαντουιτσάκια στο ινδοκάρυδο, το οποίο έχετε απλώσει σε μια πιατέλα.
Προσθέτετε το ινδοκάρυδο στην πιατέλα σταδιακά, για να αποφύγετε να λασπώσει από τη σοκολάτα.
Καλή απόλαυση!
Η Συνταγή είναι της κας Μαρια Ν.Κιτσου