Το μοσχαράκι σιγοψημένο σε λαδόκολλα και αλουμινόχαρτο λιώνει στο στόμα, ενώ τα λαχανικά συμπληρώνουν τέλεια το πιάτο. Η διαδικασία είναι απλή και δεν απαιτεί ιδιαίτερη προσοχή, καθιστώντας την τέλεια επιλογή για ένα οικογενειακό γεύμα ή για να εντυπωσιάσετε τους καλεσμένους σας.

Υλικά:

Μοσχάρι (κομμένο σε μερίδες)
Καρότα (κομμένα σε κύβους)
Μανιτάρια (κομμένα σε φέτες)
Κρεμμύδι (ψιλοκομμένο)
Σκόρδο (λιωμένο)
Ελαιόλαδο
Χυμός λεμονιού
Αλάτι
Πιπέρι
Ρίγανη
Πάπρικα γλυκιά
Κύμινο
Θυμάρι

Εκτέλεση:

Σε ένα μεγάλο μπολ, ανακατεύουμε καλά το μοσχάρι με όλα τα λαχανικά, τα μπαχαρικά, το ελαιόλαδο και το χυμό λεμονιού.

Στρώνουμε δύο μεγάλα κομμάτια αλουμινόχαρτου και από πάνω δύο λαδόκολλες. Τοποθετούμε το μείγμα με το κρέας στο κέντρο και
κλείνουμε πολύ καλά τις συσκευασίες, φροντίζοντας να μην υπάρχουν ανοίγματα.
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 200°C. Τοποθετούμε τη συσκευασία με το κρέας σε ένα ταψί και ψήνουμε για περίπου 3 ώρες. Αν τα κομμάτια του κρέατος είναι μικρότερα, ο χρόνος ψησίματος μπορεί να μειωθεί στις 2,5 ώρες.
Αφού ψηθεί το φαγητό, το αφήνουμε να ξεκουραστεί για λίγα λεπτά πριν το σερβίρουμε. Συνοδεύουμε με ψητές πατάτες σε λαδόκολλα.

Η Συνταγή είναι της κας Δέσποινα Πολυκρέτη και η εκτέλεση της κας Marina Hatzidaki