Η μους ροδιού, όπως την αποκαλώ, είναι ένας απλός τρόπος να απολαύσετε τις ευεργετικές ιδιότητες και την υπέροχη γεύση των ροδιών. Ετοιμάζεται πανεύκολα και αποτελεί ένα φίνο και διαφορετικό κέρασμα. Πάμε να τη φτιάξουμε!

Υλικά:

1 ποτήρι χυμό ροδιού
1 κουταλιά σούπας κορν φλάουρ
Προαιρετικά: μέλι ή καστανή ζάχαρη (ανάλογα με την προτίμηση γλυκύτητας)
Καρύδια χοντροκομμένα και σπόροι ροδιού για το στόλισμα

Εκτέλεση:

Σε ένα μικρό μπολ, διαλύετε το κορν φλάουρ στον χυμό ροδιού.
Μεταφέρετε το μείγμα σε ένα κατσαρολάκι και το τοποθετείτε σε σιγανή φωτιά.
Ανακατεύετε συνεχώς μέχρι το μείγμα να πήξει και να αποκτήσει την υφή μους.
Προαιρετικά: Αν επιθυμείτε πιο γλυκιά γεύση, προσθέστε μέλι ή καστανή ζάχαρη κατά το μαγείρεμα και ανακατέψτε καλά.
Μοιράζετε τη μους σε μπολάκια ή ποτήρια.
Στολίζετε με χοντροκομμένα καρύδια και σπόρους ροδιού.
Αφήνετε τη μους να κρυώσει ελαφρώς πριν τη σερβίρετε. Μπορείτε να την απολαύσετε και δροσερή από το ψυγείο.