Μουσταλευριά με πορτοκάλι
Υλικά
700 γραμ μούστο
350 γραμ χυμό πορτοκάλι
3 κσ ζάχαρη αν θέλετε
50-60 γραμ κορν φλάουρ <<5-6 κσ >>
καρύδια κανέλα
Εκτέλεση
Βάζουμε σε ένα σουρωτήρι μια καθαρή πετσέτα και σουρώνουμε τον μούστο.
Τον βάζουμε σε μια κατσαρόλα μαζί με την ζάχαρη.
Ανάβουμε το μάτι να αρχίσει να ζεσταίνετε ο μούστος.
Λιώνουμε μέσα στην πορτοκαλάδα το κορν φλάουρ και το ρίχνουμε μέσα στον μούστο κρατώντας από κάτω ένα σουρωτηράκι για να μην υπάρχει κανένα σβολαράκι από το κορν φλάουρ.
Ανακατεύουμε με σύρμα συνέχεια μέχρι να πήξη η μουσταλευριά μας.
Σερβίρετε με κανέλα καρύδια και ότι άλλο σας αρέσει από πάνω!!!
Καλή Απόλαυση