Μουσταλευριά χωρίς ζάχαρη με βρώμη

 

Υλικά
800 γρ μούστος
80- 100 γρ αλεύρι βρώμης (νιφάδες βρώμης περασμένες στο μπλέντερ)
1 γ.κ.σ κανέλα (χρησιμοποίησα Κεϋλάνης)
1/2 κ.γ τριμένο γαρύφαλλο
λίγο μοσχοκάρυδο
μια τσιμπιά αλάτι (χρησιμοποίησα θαλασσινό)
Για πασπάλισμα
καρύδια
σουσάμι (χρησιμοποίησα αναποφλοίωτο)
κανέλα

Εκτέλεση

1. Τοποθετούμε σε μια κατσαρόλα όλα τα υλικά (εκτός από αυτά που προορίζονται για πασπάλισμα) και ανακατεύουμε
2. Αριστερά το γαρύφαλλο, στη μέση η κανέλα και δεξιά το μοσχοκάρυδο
3. Όταν ξεκινήσει να βράζει, ανακατεύουμε καλά και μαγειρεύουμε για 1-2 λεπτά. Δοκιμάζουμε και αν θέλουμε προσθέτουμε και άλλη κανέλα ή από τα άλλα μπαχαρικά. Θέλουμε να είναι ακόμη ρευστό και να πήξει στα μπολάκια.
4. Όσο είναι ακόμη ζεστή την μοιράζουμε σε μπολάκια και πασπαλίζουμε με σουσάμι, θρυματισμένο καρύδι και κανέλα
Καλή Απόλαυση

Ευχαριστούμε δείτε εδώ 

Miss Healthy Living
Προηγούμενο άρθροΧταπόδι κοκκινιστό με κριθαράκι
Επόμενο άρθροΜανιατικη Γαλατοπιτα !!!