Συστατικά
- 200 γρ βούτυρο
- 35 γρ ζάχαρη
- 190 γρ ζαχαρούχο γάλα
- 190 γρ αλεύρι για όλες τις χρήσεις
- 10 γρ baking powder
- 1 πρέζα αλάτι
- 100 γρ σταγόνες σοκολάτας ΙΟΝ
Οδηγίες
- 1.Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 175 βαθμούς.
- 2.Στον κάδο του μίξερ χτυπάμε το βούτυρο και τη ζάχαρη μέχρι το μίγμα μας να αφρατέψει.
- 3.Προσθέτουμε το ζαχαρούχο γάλα και ομογενοποιούμε.
- 4.Σε ένα μπολ βάζουμε μαζί το αλεύρι, το baking powder, το αλάτι και τις σταγόνες σοκολάτες ΙΟΝ.
- 5.Προσθέτουμε τα υλικά στον κάδο του μίξερ και συνεχίζουμε να το χτυπάμε με φτέρο.
- 6.Σε ένα ταψάκι βάζουμε λαδόκολλα και με ένα μικρό scoop παγωτού παίρνουμε από τη ζύμη και την τοποθετούμε πάνω στη λαδόκολα αφήνοντας απόσταση από το ένα μπαλάκι στο άλλο, γιατί τα μπισκότα μας θα πλατύνουν. Με τον αντίχειρα μας πιέζουμε ελαφρά στο κέντρο κάθε μπισκότου.
- 7.Ψήνουμε στους 175 για 10 λεπτά μέχρι να χρυσαφίσουν οι άκρες.
- 8.Αφήνουμε τα μπισκότα να ξεκουραστούν για 10 λεπτά πριν τα μετακινήσουμε