Υλικά
5 χοιρινές μπριζόλες λαιμού
Πατάτες (όσες επιθυμείτε)
Χυμός από 2 πορτοκάλια
Χυμός από 1-2 λεμόνια
1 κουταλιά σούπας μουστάρδα
Αλάτι και πιπέρι
Εκτέλεση
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 200°C.
Σε ένα μεγάλο μπολ, ανακατεύουμε τον χυμό πορτοκαλιού, τον χυμό λεμονιού, τη μουστάρδα, το ελαιόλαδο, τη ρίγανη, το θυμάρι, αλάτι και πιπέρι.
Μεταφέρουμε τις μπριζόλες και τις πατάτες σε ένα μεγάλο ταψί, απλώνοντάς τες σε μία στρώση.
Περιχύνουμε το μείγμα πάνω από τις πατάτες και τις μπριζόλες
Ψήνουμε στον προθερμασμένο φούρνο για περίπου 1 ώρα και 15 λεπτά, ή μέχρι οι πατάτες να μαλακώσουν και οι μπριζόλες να ψηθούν καλά και να ροδίσουν.
Αν χρειαστεί, γυρίζουμε τις μπριζόλες και τις πατάτες στα μισά του χρόνου ψησίματος, ώστε να ροδίσουν ομοιόμορφα.
Σερβίρισμα: Αφήνουμε το φαγητό να ξεκουραστεί για 5-10 λεπτά πριν το σερβίρουμε.