Συστατικά

1 1/2 κιλό μοσχαρίσιο φιλέτο κομμένο σε λεπτές φέτες
5 κουταλιές της σούπας σάλτσα σόγιας ή Σάλτσα Worcestershire (θα την βρείτε σε σκλαβενίτη)
1 λεμόνι
1/2 κουταλάκι του γλυκού αλεσμένο μαύρο πιπέρι
3 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένo
3 κομμάτια κίτρινο κρεμμύδι κομμένο σε ροδέλες
4 κουταλιές της σούπας μαγειρικό λάδι
1 φλιτζάνι νερό
1 πρέζα αλάτι

Εκτέλεση

Μαρινάρετε το κρέας σε σάλτσα σόγιας, λεμόνι και αλεσμένο μαύρο πιπέρι για τουλάχιστον 1 ώρα. Σημείωση: μαρινάρετε όλη τη νύχτα για καλύτερο αποτέλεσμα
Ζεσταίνουμε το λάδι σε ένα τηγάνι και στη συνέχεια τηγανίζουμε τα μισά κρεμμύδια μέχρι να καραμελώσουν. Αφήνω στην άκρη
Στραγγίζουμε τη μαρινάδα από το μοσχάρι. Αφήστε το στην άκρη. Τηγανίζουμε το κρέας στο ίδιο τηγάνι όπου τηγανίστηκαν τα κρεμμύδια για 1 λεπτό ανά πλευρά.
Αφαιρέστε από το τηγάνι. Αφήνω στην άκρη

Προσθέστε περισσότερο λάδι εάν χρειάζεται. Σοτάρουμε το σκόρδο και τα υπόλοιπα ωμά κρεμμύδια μέχρι να μαλακώσουν.
Ρίχνουμε την υπόλοιπη μαρινάδα και το νερό. Αφήστε να πάρει μια βράση.
Προσθέστε το κρέας. Σκεπάζουμε το τηγάνι και σιγοβράζουμε μέχρι να μαλακώσει το κρέας. Σημείωση: Προσθέστε νερό όσο χρειάζεται.
Καρυκεύουμε με αλεσμένο μαύρο πιπέρι και αλάτι όσο χρειάζεται. Από πάνω ρίχνουμε τηγανητά κρεμμύδια.
Μεταφέρετε σε πιατέλα σερβιρίσματος. Γαρνίρετε με τηγανιτές πατάτες. Σερβίρετε ζεστό.

Καλή Απόλαυση

ΠΗΓΗ: Ephraim Jacinto