Ομελέτα με τυρί και ζαμπόν!
Συστατικά
8 αυγά
Αλάτι
Πιπέρι
40 γρ Βούτυρο
Υλικά για τη γέμιση
150 γρ Ζαμπόν ή προσουτο
3 φέτες τυρί
Παρασκευή
Σε ένα μεγάλο μπολ, χτυπήστε τα αυγά με μια πρέζα αλάτι και πιπέρι, στη συνέχεια ζεστάνετε ένα τηγάνι 24 εκ.
Με μερικές κουταλιες βούτυρο.
Τώρα ρίξτε μια κουτάλα από το μείγμα των αυγών, μαγειρέψτε σε μέτρια φωτιά για περίπου 3 λεπτά, στη συνέχεια γεμίστε με το τυρί και το ψημένο προσουτό.
Τώρα διπλώστε την ομελέτα στη μέση με μια σπάτουλα και συνεχίστε το μαγείρεμα για λίγα δευτερόλεπτα, στη συνέχεια σερβίρετε ζεστό.
Καλη Επιτυχία