Υλικά

500 γραμμάρια σουσάμι
3 γεμάτες κουταλιές της σούπας μέλι.
1 κουτ.της σούπας ζάχαρη.
Προαιρετικά, σταφίδες και αμύγδαλα

Εκτέλεση

Σε ένα τηγάνι τονίζουμε σε χαμηλή φωτιά το σουσάμι. Μόλις κοκκινισει, προσθέτουμε την ζάχαρη και το μέλι. Αν το θέλουμε σκληρό προσθέτουμε μια κουταλιά της σούπας ακόμη ζάχαρη. Το μεταφέρουμε σε λαδόκολλα και με τον πλάστη το απλώνουμε στο πάχος που θέλουμε.
Το αφήνουμε να κρυώσει και το κόβουμε σε κομμάτια.

Καλή επιτυχία.

H συνταγή είναι της κας Katerina Fourlh