Πατάτες baby με άνηθο και σκόρδο

Υλικά

🌸300-400 gr baby πατάτες
🌸2 σκελίδες σκόρδο
🌸Ανηθο ψιλοκομμένο
🌸50 ml ελαιόλαδο

Εκτέλεση

Ξεκινάμε και ρίχνουμε τις πατάτες μαζί με τη φλούδα μέσα σε ένα μπολ με νερό και τις τρίβουμε να καθαρίσει η φλουδα καλά.
Στη συνέχεια τις βάζουμε σε ένα κατσαρολάκι να βράσουν και εμείς συνεχίζουμε και ψιλοκόβουμε τον άνιθο το σκόρδο και τα ρίχνουμε μέσα σε ένα Γουδί βάζουμε και λίγο λάδι και ξεκινάμε να το ανακατεύουμε αυτό το μείγμα και να το στουμπαμε λίγο.

Στραγγίζουμε τις πατάτες οταν είναι έτοιμες αφήνουμε λίγο να κρυώσουν και τις κόβουμε σε 2-3 κομμάτια κάθε πατάτα
Σε ένα τηγάνι βάζουμε λίγο λάδι και ξεκινάμε να τηγανίζουμε τις πατάτες έως ότου πάρουν ένα χρυσαφένιο χρώμα πάντα μαζί με τη φλούδα
Όταν είναι έτοιμες τις βάζουμε σε ένα πιάτο και τις περιχύνουμε με το μείγμα σκόρδου είναι πεντανόστιμες

Καλή Απόλαυση

Subscribe for more delicious recipes here

Προηγούμενο άρθροΜπέικον με πατάτες…Τέλειο φαγητό έτοιμο σε 20 λεπτά, τόσο νόστιμο
Επόμενο άρθροΤα πιο αφράτα τυροψωμάκια…το τέλειο σνακ για όλες τις ώρες