Πατατόπιτα σε τηγάνι!

Υλικά:

3 μέτριες πατάτες,
1/2 κρεμμύδι,
1 αυγό, λάδι,
δυόσμο και αλάτι κατά βούληση!

Προετοιμασία:

Τρίψτε τις πατάτες στον τρίφτη, προσθέστε αλάτι και δυόσμο, ανακατέψτε και στύψτε με τα χέρια σας από το περιττό νερό! Ριξτε το αυγό και ανακατεύουμε ξανά! Ρίχνουμε λίγο λάδι στο τηγάνι και μοιράζουμε το μείγμα,

βάζουμε ένα καπάκι στο ταψί από πάνω, ψήνουμε στη χαμηλότερη ρύθμιση στο μάτι της κουζίνας, ροδοκοκκινίζουμε, προσθέτουμε περισσότερο λάδι ανα χρειάζετε, αναποδογυρίζουμε με ενα καπάκι ή πιατο και ξαναψήνουμε μέχρι κοκκίνισει!

Καλη Απόλαυση