Ετοιμάζεται γρήγορα και είναι πολύ νόστιμα.
Συστατικά
Ζύμη Φύλλο – 400 γρ
Γέμιση
Τυρί – 700 γρ
Αυγά – 2/3 τεμάχια
Γιαούρτι -100 γρ
Αλάτι – 0,5 κουταλιές της σούπας ή για γεύση
Λάδι -50 γρ
Για επικάλλειψη
Γιαούρτι -100 γρ
Αυγά – 2 τεμ
Πώς να την προετοιμάσεις
Για την γέμιση ανακατεύουμε όλα τα υλικά και αφήνουμε στην άκρη
1 Σε ένα μπολ βάζουμε το τυρί, τα αυγά, το γιαούρτι, το λάδι και το αλάτι κατά βούληση και ανακατεύουμε καλά.
2 Ξεχωρίστε τη ζύμη από κάθε φύλλο και απλώστε 2 κουταλιές της σούπας απο την γέμιση σε όλο το φύλλο.
3 Σουρώνουμε τα φύλλα και τα κολλάμε το ένα δίπαλα στο άλλο φύλλο στο ταψί.
4 Επαναλάβετε τη διαδικασία με κάθε φύλλο.
5 Αλείφουμε με αυγά καλά ανακατεμένα με γιαούρτι. (πρέπει να είναι πολύ καλά λαδωμένο)
6 Σε προθερμασμένο φούρνο ψήνουμε στους 180C για 35/40 ΛΕΠΤΑ μέχρι να ροδίσουν καλά.
Πολύ νόστιμη