ΥΛΙΚΑ.

450-500γρ φυλλα κρουστας.
5 αυγα(θερ/σια δωματιου).
1,5 ποτ νερ ζαχαρη.
1,5 ποτ νερ σπορελαιο.
2 βανιλιες.
1 μπεικιν.
200γρ γιαούρτι στραγγιστο.(1 κεσεδακι).
Σιροπι.
2 ποτ νερ ζαχαρη.
2 ποτ νερο
1 φετα λεμονι η 1 κσ γλυκόζη.βραζουμε 3-5 λεπτα.

ΕΚΤΕΛΕΣΗ.
Χτυπαμε ολα τα υλικα με την σειρα εκτος τα φυλλα με το συρμα ευκολο.
Μετα παιρνουμε ενα φυλλο σε βενταλια βουταμε στο χυλο και τοποθετουμε με την σειρα ενα -ενα φυλλο διπλα στο αλλο σε ταψι η πυρεξ οτι σας βολευει τον υπολοιπο χυλο περιχύνουμε απο πανω.
Ψηνουμε.180′ για 30′-35′ πανω κατω αναλογα τον φουρνο.(οχι αερα).οταν ψηθει αφηνουμε να κρυωσει καλα.

Κρυα η πιτα ζεστο το σιροπι.
Οταν κρυωσει στο ψυγειο τρώγεται κρυα την αλλη μερα.

της Effie Papadopoulou

Προηγούμενο άρθροΜπουγάτσα στην στιγμή…
Επόμενο άρθροΚομμάτια Κοτόπουλα Nuggets….είναι πραγματικά υπέροχα