Υλικά:
4 αυγά
200 ml ηλιέλαιο
400 ml γάλα
440 γρ. αλεύρι γ.ο.χ
40 γρ. μπέικιν
1/2 κ.γ. μοσχοκάρυδο(εάν θέλετε)
Λίγο αλάτι-πιπέρι
340 γρ. φέτα.
Εκτέλεση:
Χτυπάμε τα αυγά προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά με τελευταία την φέτα.
Τοποθετούμε σε βουτυρωμένο ταψί (τα υλικά είναι για ταψί μεγάλο της κουζίνας).
Ρίχνουμε λίγο φέτα και σουσάμι επάνω.
Δείτε επίσης: Σπανακοτυρόπιτα χωρίς φύλλο για αρχάριους….πετυχαίνει κάθε φορά!
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στις αντιστάσεις στους 200 βαθμούς για 40 λεπτά περίπου.
Καλή επιτυχία!!!
Η Συνταγή είναι της ελενη τσιουκανη