Συστατικά
5 μεγάλες πατάτες ξεφλουδισμένες και κομμένες σε κύβους
1 μεγάλη πορτοκαλί πιπεριά γλυκιά, κομμένη σε φέτες
1 μεγάλη κόκκινη πιπεριά, κομμένη σε φέτες
1 κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
4 σκελίδες σκόρδο, λιωμένο
1 κουταλιά ελαιόλαδο
2 κουταλάκια του γλυκού πάπρικα
3/4 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
1/2 κουταλάκι αποξηραμένο θυμάρι
1/2 κουταλάκι του γλυκού πιπέρι
1 πακέτο λουκάνικα χωριάτικα
Ψιλοκομμένο φρέσκο θυμάρι, προαιρετικό
Εκτέλεση
Προθερμάνετε το φούρνο στους 200 °. Τοποθετήστε τις πατάτες, τις πιπεριές, το κρεμύδι και το σκόρδο σε ένα ταψί λαδωμένο στην βάση . Ραντίστε και με λάδι από πάνω. Αλάτι και πιπέρι. Ανακατέψτε να παέι σε όλες τις πατάτες. Απλώστε τις πατάτες ομοιόμορφα , αφήνοντας χώρο για τα λουκάνικα. Προσθέστε το λουκάνικο στο ταψάκι.
Ψήνουμε, μέχρις ψηθούν τα λουκάνικα και τα λαχανικά είναι τρυφερά, 30-35 λεπτά. Εάν θέλετε, πασπαλίστε με φρέσκο θυμάρι πριν το σερβίρετε.
Ο θεός να σας δίνει πάντα υγεία να μαγειρεύετε γι αυτούς που αγαπάτε