Διαφήμιση

Ο, τι χρειάζεσαι:

– 350 γραμμάρια κρέατος
– 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
– 1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
– 1 κουταλάκι του γλυκού πιπερί
– 1 κρεμμύδι
– 1 πράσινη πιπερίτσα (για πιο πικάντικη)

Τι να κάνω:
Κόψτε την πιπερίτσα και το κρεμμύδι σε φέτες


Κόψτε το κρέας σε μικρά μεσαία κομμάτια. Θυμηθείτε, όσο παχύτερο το κρέας, τόσο μεγαλύτερο είναι ο χρόνος μαγειρέματος.

 

 


Προσθέστε αλάτι και πιπέρι στο κρέας, ανακατέψτε με τα χέρια για να βεβαιωθείτε ότι όλες οι πλευρές είναι επικαλυμμένες.


Σε μια κατσαρόλα με μέση υψηλή θερμοκρασία, προσθέστε ελαιόλαδο και την πιπερίτσα. Αφήστε την 1-2 λεπτά στο λάδι για να δώσει την γεύση της. Αφαιρέστε μόλις αρχίσει να καφετίζει.
Προσθέστε το κρέας στο τηγάνι.
Αφήστε κάθε πλευρά 6-8mins να ψηθεί, και στη συνέχεια, γυρίστε το.
Ενώ η άλλη πλευρά του κρέατος είναι καφετιά προσθέστε το κρεμμύδι και την πιπερίτσα από το προηγούμενο στο τηγάνισμα. Αφήνοντας τα από πάνω.


Μετά από 5 λεπτά, ανακατέψτε τα κρεμμύδια και το κρέας μαζί, επιτρέποντάς τα κρεμμύδια να καραμελοποιηθούν και το κρέας μαγειρευτεί για το πόσο επιθυμείτε.


Απολαύστε!

Διαφήμιση

 

Δείτε Επίσης

Διαφήμιση