Σουτζουκάκια γεμιστά με τυρί

 

Συστατικά:

1 κιλό κρέας κιμά
1 φλιτζάνι ψίχουλα ψωμιού
2 σκελίδες σκόρδο (πουρέ)
2 αυγα
1 φλιτζάνι ελιάς
5 αποφλοιωμένες ντομάτες
½ φλιτζάνι λευκό κρασί
250 γρ. Φέτας
250 γρ. Κεφαλαιοτύρι τριμμένο
πιπέρι

Παρασκευή:

Βάλτε το κρέας σε ένα μπολ ανάμιξης. Προσθέστε τα ψίχουλα ψωμιού, το σκόρδο, 2 κουταλιές της σούπας λάδι, τα αυγά χτυπημένα, το αλάτι και το πιπέρι και ζυμώστε. Βάζετε το φέτα σε ένα άλλο μπολ χρησιμοποιώντας ένα πιρούνι, προσθέτετε κεφαλοτυρι τυρί και ανακατεύετε. Πάρτε μια κουταλιά κρέατος κιμά, ισιώστε το με το χέρι σας, βάλτε λίγο μείγμα τυριού στη μέση και τυλίξτε το σαν λουκάνικο. Επαναλάβετε, έως ότου χρησιμοποιήσετε λίγο κρέας. Ψήστε – μαγειρέψτε τα σουτζούκια για 15 λεπτά. Τοποθετούμε τις τριμμένες ντομάτες, το κρασί, το ελαιόλαδο σε μια κατσαρόλα για ½ ώρα και ρίχνουμε αλάτι και πιπέρι. Στη συνέχεια προσθέστε τα σουτζουκάκια στη σάλτσα ντομάτας και  σιγοβράστε για 20 λεπτά.

Καλή Ορεξη

ΠΗΓΗ: kosinfonews.gr

Προηγούμενο άρθροΣουπιές με κοφτό μακαρονάκι
Επόμενο άρθροΑρωματικό ρύζι με μανιτάρια και πολύχρωμες πιπεριές (Νηστίσιμα)