Συστατικά
6 πιπεριές
500γρ κιμά μοσχαρίσιο
2 κσ ντοματοπελτέ
1 φλιτζάνι κονσερβοποιημένα μαύρα φασόλια, στραγγισμένα
2 κουταλάκια του γλυκού σκόνη τσίλι
1 κουταλάκι του γλυκού σκόνη σκόρδου
½ κουταλάκι του γλυκού κύμινο
Γιαούρτι για γαρνίρισμα
Φρέσκα κρεμμυδάκια, για γαρνίρισμα
Κατευθύνσεις
Προθερμάνετε το φούρνο στους 180 βαθμούς και ζεστάνετε ένα βαθύ τηγάνι σε μέτρια φωτιά. Προσθέστε το κιμά, το τσίλι, τη σκόνη σκόρδου και το κύμινο στο τηγάνι και σοτάρετε για 5 λεπτά, ή έως ότου πάρουν χρώμα. Στη συνέχεια, προσθέστε το ντοματοπελτέ και τα φασόλια και μαγειρέψτε για άλλα 3 λεπτά. Αφαιρέστε την γεμιση από τη φωτιά και ανοίξτε τις πιπεριές στη μέση. Τέλος, γεμίστε τις πιπεριές με το κιμά και ψήστε για 30 λεπτά. Γαρνίρετε με γιαούρτι από πάνω και προσθέστε ένα πασπαλίζισμα με φρέσκο κρεμμυδάκι. Σερβίρετε ως ορεκτικό για να φτιάξετε ένα υπέροχο γεύμα