Πιπερονάτα

Υλικά

Πιπεριές 1 κιλό
Κρεμμύδι 600 γρ
Πουρές ντομάτας 900 ml
Βασιλικός
1 κγ Αλάτι για γεύση.
Λάδι Evo 70 ml

Εκτέλεση

Κόβουμε το κρεμμύδι σε φέτες μισοφέγγαρα.

Σε ένα βαθύ τηγάνι ζεσταίνουμε το λάδι και σοτάρουμε το κρεμμύδι και ρίχνουμε
1 κγ αλάτι.

Κόβουμε τις πιπεριές και τις καθαρίζουμε απο τους σπόρους και τις κόβουμε σε λωρίδες.

Προσθέτουμε τις πιπεριές στο τηγάνι και απο πάνω την σάλτσα ντομάτας και ανακατεύουμε.

Καλύψτε και μαγειρέψτε για 25 λεπτά, φροντίζοντας να ανακατεύετε συχνά

Προς το τέλος ρίχνουμε και τον βασιλικό και μαγειρεύουμε

Καλή Επιτυχία

 

Προηγούμενο άρθροΧιονούλες με σοκολάτα
Επόμενο άρθροΡουμελιώτικη Μπουγάτσα – Γαλατόπιτα