Πιτάκια με παρμεζάνα
Υλικά
ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΤΕ σε ένα μπώλ, μέχρι να γίνει ζύμη…
125 γρ κίτρινο αλεύρι
125 γρ αλεύρι για όλες τις χρήσεις
1κουταλιά λάδι
1 κουταλάκι αλάτι
1 κουταλάκι μπέικιν πάουντερ
1 αυγό ( δεν το έβαλα)
χλιαρό νερό περίπου 1/2 ποτήρι, ίσως λίγο παραπάνω
ΧΩΡΙΖΕΤΕ τη ζύμη σε 16 μπαλάκια και
ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΤΕ σ’ ένα μπώλ …
10 φρέσκα λεπτά κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
ΑΝΟΙΓΕΤΕ κάθε μπαλίτσα σε λεπτό φύλλο.
Τα κλείνετε , να μοιάζουν με μισοφέγγαρα .