Συστατικά
- 1κ. αλεύρι καλαμποκιού
- 1/2κ. τυρί φέτα
- 1/2 λ. γάλα φρέσκο
- φυτίνη ή μαργαρίνη
- 1 1/2 ποτήρι ελαιόλαδο
- ½ κ. σπανάκι
- 2 πράσα
- 1 ματσ. κρεμμυδάκια
- 1 κρεμμύδι ξερό
- άνηθο-μαιντανό-δυόσμο
- 1κ. διάφορα αγρια χόρτα (λάπατα-ραδίκια-τσουκνίδες-σέσκουλα)
- λίγο αλάτι
Οδηγίες
- Σε ένα σουρωτήρι ανακατεύουμε όλα τα λαχανικά (ψιλοκομμένα) με τα μυρωδικά τα κρεμμύδια και το πράσσο. Με μια πρέζα αλάτι τα μαραίνουμε και τα στίβουμε να φύγουν όλα τα υγρά.
- Τα μεταφέρουμε σε μια λεκάνη και προσθέτουμε τη φέτα σε κομματάκια και το μισό ελαιόλαδο.
- Σε μια άλλη λεκάνη βάζουμε το καλαμποκάλευρο, το υπόλοιπο λάδι και τα 3/4 από το γάλα και κάνουμε τη ζύμη.
- Τη μισή την απλώνουμε στο ταψί με τα δάχτυλα αφού το έχουμε βουτυρώσει. Από πάνω απλώνουμε τα χόρτα και τα ισιώνουμε καλά. Αραιώνουμε την υπόλοιπη ζύμη με το γάλα που κρατήσαμε και περιχύνουμε τα χόρτα να πάει παντού.
- Προσθέτουμε από πάνω λίγο λάδι και ψήνουμε στους 180 βαθμούς πάνω-κάτω για 1 ώρα περίπου.