Πολύχρωμο Μωσαϊκό με γεμιστά μπισκότα

Advertisement

H Συνταγή είναι του pastry chef Stauros Petrou

Υλικά

500 γρ Φυτική Μαργαρίνη (Βιτάμ)
250 γρ ζάχαρη άχνη
50 γρ Μέλι
100 γρ Κακάο Σκόνη
Ξύσμα Πορτοκαλιού
800 γρ Γεμιστά Μπισκότα

Εκτέλεση

Ξεκινάμε να φτιάξουμε αυτό το πολύχρωμο μωσαϊκό Express κόβοντας το βιτάμ σε κυβάκια ώστε να λιώσει πιο εύκολα και πιο γρήγορα τα τοποθετούμε σε κατσαρόλα σε χαμηλή φωτιά ώστε να λιώσει αλλά όχι να κάψει πολύ.
Είναι αρκετά σημαντικό να μην κάψει η μαργαρίνη κλείνουμε την εστία όταν έχει λιώσει.
Εάν η θερμοκρασία της μαργαρίνης είναι αρκετά ζέστη την αφήνουμε να πέσει ώστε να την νιώθουμε χλιαρή προς κρύα.
Προσθέτουμε το κακάο και τη ζάχαρη άχνη το μέλι και λίγο ξύσμα πορτοκαλιού που πραγματικά ταιριάζει τέλεια.
Ανακατεύουμε ώστε να έχουμε ένα υπέροχο σοκολατένιο μείγμα που μοσχοβολάει τέλος κόβουμε τα μπισκότα σε ανόμοια κομμάτια και τα ρίχνουμε στο σοκολατένιο μείγμα διαλέξτε γεύση γεμιστών μπισκότων που σας αρέσουν και αρέσουν και στα παιδιά, εγώ έβαλα φράουλα λεμόνι καρύδα και σοκολάτα.

Advertisement

Ανακατεύουμε τα μπισκότα στο σοκολατένιο μείγμα να καλυφθούν εντελώς, αν είναι το μειγμα ζεστό θα λιώσει τη γέμιση των μπισκότων για αυτό σας είπα αρκετά χλιαρό.
Καλύπτουμε με μεμβράνη μία φόρμα του κέικ και γεμίζουμε με το υπέροχο αυτό μωσαϊκό κλείνουμε με μεμβράνη και βάζουμε ψυγείο να σφίξει εντελώς.
Ξεφορμάρουμε τώρα ένα υπέροχο μωσαϊκό που σίγουρα θα το λατρέψετε κλέψετε

Καλή επιτυχία!!!

Advertisement

Δείτε Επίσης

Advertisement