Υλικά:
2 αυγά
200 γραμμάρια ζάχαρη
100 ml γάλα
200 γραμμάρια φυτικό έλαιο
20 γραμμάρια μπέικιν πάουντερ
500 γραμμάρια αλεύρι
40 γραμμάρια κακάο
Ζάχαρη άχνη (για το τυλίγιμα)
Εκτέλεση
Σε ένα μπολ, χτυπάω τα αυγά με τη ζάχαρη μέχρι να γίνει ένα μείγμα αφράτο και ομοιογενές.
Προσθέστε το γάλα και το φυτικό έλαιο, ανακατεύοντας καλά μέχρι να ενσωματωθούν πλήρως.
Σε ένα άλλο μπολ, ανακατέψτε το αλεύρι, το μπέικιν πάουντερ και το κακάο.
Προσθέστε τα στερεά συστατικά στα υγρά και ανακατέψτε μέχρι να σχηματιστεί μια μαλακή και ομοιογενής ζύμη.
Παίρνω μικρές ποσότητες από τη ζύμη και φτιαχνω μπαλάκια. Στη συνέχεια, τα περνάω στην ζάχαρη άχνη για να αποκτήσουν μια γλυκιά και τραγανή επικάλυψη.
Βάζω τα μπισκότα σε ένα ταψί με λαδόκολλα και ψήστε τα σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°C για περίπου 20 λεπτά, ή μέχρι να είναι ελαφρώς χρυσά.
Αφήστε τα μπισκότα να κρυώσουν λίγο πριν τα σερβίρετε. Απολαύστε τα με ένα ποτήρι γάλα ή καφέ!
Συμβουλές:
Αν θέλετε πιο έντονη γεύση σοκολάτας, μπορείτε να αυξήσετε την ποσότητα του κακάο.