Ποτε μην πετάτε το μπαγιάτικο ψωμί.

Υλικά

Διαφήμιση

1 καρβέλι ψωμί.
1/2 κουπας γάλα
3 αυγά
1 κγ μαυρο πιπέρι
1 κγ ρίγανι
1 κγ αλάτι
200 γρ τυρί κρέμα
2 λουκάνικα χωριάτικα ή φρακφούρτης σε φετες
1 ντομάτα ψιλοκομμένη σε κυβάκια
1 ματσακι μαιντανί ψιλοκομένο
1 κρεμμυδι μεσαίο ψιλοκομμένο
100 γραμμάριο τυρί τριμμένο παρμεζάνα

Εκτέλεση

Κόβουμε το μπαγιάτικο ψωμί σε φέτες.
Βουτυρώνουμε και αλευρώνουμε ένα πυρεξ.
Βουτάμε το ψωμί στο γάλα και στρώνουμε την βάση του πυρέξ με το μουσκεμένο ψωμί
και αφήνουμε στην άκρη.

Σε ένα άλλο μπολ ρίχνουμε 3 αυγά, αλάτι , πιπέρι , ρίγανη και ανακατεύουμε με μια μαριζ.
Αδειάζουμε το τυρί κρέμα μέσα στο μείγμα αυγών και ανακατεύουμε να ομογενοποιηθεί
Προσθέτουμε και τα λουκάνικα, ντομάτα, μαϊντανό και κρεμμύδι και ανακατεύουμε.
Προσθέτουμε και το τυρί και ανακατεύουμε
Αδειάζουμε όλο το μείγμα πάνω απο το μουσκεμένο ψωμί.


Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για μισή ώρα

Ετοιμοοοοοοοοο

ΠΗΓΗ: Kitchen Lovers

 

Διαφήμιση

Διαφήμιση