Υλικά

200 γρ. στήθος γαλοπούλας/κοτόπουλου
70 γρ. τυρί, κατά προτίμηση με χαμηλά λιπαρά (17%)
150 γρ. ντοματίνια τσέρι ή κανονικές ντομάτες
2 φέτες ψωμί σίκαλης (60 γρ.)
Μπαχαρικά της αρεσκείας σας
1 σκελίδα σκόρδο
Φρέσκα μυρωδικά (μαϊντανός, κόλιανδρος, άνηθος)
Για τη σάλτσα:
1 κ.σ. κρέμα γάλακτος 15%
1 Πολυ μικρή ποσότητα μουστάρδας (περίπου όσο ένα μπιζέλι)
1 κ.γ. σάλτσα σόγιας


✅Προετοιμασία:

Kόψτε το φιλέτο σε λεπτές φέτες και ψήστε το σε ένα τηγάνι χωρίς λάδι, ανακατεύοντας κατά διαστήματα, μέχρι να είναι έτοιμο.
Κόψτε το τυρί και τις ντομάτες σε μεγάλα καρέ.
Κόψτε το ψωμί σε κύβους και φρυγανίστε το σε ένα τηγάνι. Τρίψτε το σκόρδο πάνω στα κρουτόν.
Ψιλοκόψτε τα μυρωδικά.
Ετοιμάστε τη σάλτσα ανακατεύοντας την κρέμα γάλακτος, τη μουστάρδα και τη σάλτσα σόγιας.
Σε ένα μπολ, ανακατέψτε όλα τα υλικά μαζί με τη σάλτσα.

Tips
Μπορείτε να προσθέσετε και άλλα λαχανικά της αρεσκείας σας, όπως αγγούρι ή πιπεριές.
Για πιο έντονη γεύση, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μουστάρδα Dijon.
Αν δεν έχετε ψωμί σίκαλης, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε άλλο ψωμί.
Μπορείτε να προσθέσετε λίγο ελαιόλαδο στη σάλτσα για πιο πλούσια γεύση.