Σαλάτα με αγγούρι και σέλινο
Υλικά για 1 μερίδα
2 κοτσάνια σέλινου
1 αγγουράκι
10 ελιές «Καλαμάτας».
μάραθο
καρύδια
ελαιόλαδο
Μηλόξυδο
αλάτι
καρύδια για πασπάλισμα
Παρασκευή
🔸 Κόβουμε το αγγούρι, το σέλινο, τις ελιές και τον άνηθο.
🔸 Προσθέτουμε τα καρύδια ψιλοκομμένα. Ανακατεύουμε.
🔸 Καρυκεύουμε με ελαιόλαδο, ξύδι και αλάτι.
🔸 Πασπαλίζουμε με αλεσμένα καρύδια όταν σερβίρουμε.
Απολαύστε το 💚