Συστατικά:
Βρασμένο στήθος κοτόπουλου – 1 τεμ.
Αγγούρια τουρσί 2-3 τεμ.
Κόκκινα φασόλια – 1 κονσέρβα (μπορείτε να βράσετε μόνοι σας τα φασόλια).
Σκόρδο 2 σκελίδες
Μαγιονέζα 2-3 κ.σ.
Μαϊντανός (άνηθος, κόλιαντρο) – για γεύση
Παρασκευή:
Κόβουμε το βρασμένο στήθος κοτόπουλου και τα αγγούρια σε κύβους.
Ανακατέψτε το στήθος, τα αγγούρια και τα φασόλια σε κονσέρβα.
Προσθέστε μαγιονέζα (μπορεί να αντικατασταθεί με γιαούρτι), σκόρδο, αρωματικά, ανακατέψτε τα πάντα.
⠀
Η σαλάτα είναι απλή, πολύ νόστιμη. Μην αγνοήσετε το σκόρδο σε αυτή τη συνταγή, δίνει σε αυτή τη σαλάτα μια ιδιαίτερη γεύση και άρωμα.
Καλή όρεξη!