Υλικά

  1. 2 μαρούλια
  2. φιλέτο κοτόπουλο διπλό μεγάλο
  3. 1 σακούλι κρουτον
  4. 1 συσκευασία καλαμπόκι
  5. 10 φέτες μπέικον
  6. 1 συσκευασία έτοιμη σάλτσα ceaser
  7. Τριμμένη παρμεζάνα
  8. Αλάτι
  9. Πιπέρι
  10. Κάρυ
  11. Λίγο βιταμ

Εκτέλεση

15 λεπτα
  1. Κόβουμε το κοτόπουλο σε κυβάκια το αλατοπιπερώνουμε βάζουμε αν θέλουμε και λίγο κάρυ. Με λίγο βιταμ το περνάμε από το τηγάνι μεχρι να ροδίσει και να μαγειρευτεί.

    Κόβουμε σε κομμάτια και το μπέικον και το σοτάρουμε και αυτό λίγο μεχρι να πάρει ενα ρόδινο χρώμα.

    Πλένουμε καθαρίζουμε και κόβουμε τα μαρούλια σε μια λεκάνη. Ρίχνουμε μέσα το καλαμπόκι, τα Κρουτον, το κοτόπουλο και το μπέικον και στο τελος την σάλτσα. Ανακατεύουμε να παει παντού και στο τελος γαρνίρουμε με την παρμεζανα οσο θελει ο καθένας…