Αυτό το σοκολατένιο κέικ είναι ένα αριστούργημα σοκολατένιας απόλαυσης! Η χαρακτηριστική του υφή με τις ραγάδες στην επιφάνεια, αποκαλύπτει ένα ζουμερό και πλούσιο εσωτερικό.

Υλικά

200γρ βουτυρο
600γρ ζάχαρη η 300γρ για όσους δεν θέλουν να γίνει πολύ γλυκο*
300γρ αυγά
400γρ αλεύρι
100γρ κακάο
9yp baking powder
2γρ βανιλίνη
1γρ Αλάτι
320γρ γάλα

Εκτέλεση.

1. Χτυπάμε το βούτυρο με την ζάχαρη με φτερό στο μίξερ μέχρι να αφρατέψει
2. Προσθέτουμε τα αυγά ένα ένα
3. Στην συνέχεια όλα τα στερεά
4. Τελευταίο το γάλα σιγά σιγά
5. Ψήνουμε στους 180 βαθμούς στον αέρα για 35′ με 45′ λεπτά

Η Συνταγή είναι της κας Popi Oikonomopoulou