Σουβλάκια – χοιρινό, μπέικον, κρεμμύδι και πιπέρι.
Υλικά
3 κρεμμύδια
3 πιπεριές
200 γρ μπέικον (μπορεί και χωρίς)
1 κιλό χοιρινό φιλέτο
μαύρο πιπέρι για γεύση
Ριγανη
κύμινο
200 ml λευκό κρασί
αλάτι για γεύση
2 κ.σ. βούτυρο
Εκτέλεση
Κόβουμε το κρέας σε κύβους, το πασπαλίζουμε με μπαχαρικά και το κρασί και το αφήνουμε για 1 βράδυ.
Την επόμενη μέρα το κορδονίζουμε σε σουβλάκια, εναλλάξ – κρέας, πιπεριές, κρεμμύδια, μπέικον, ντοματινια (εάν βάλουμε…εγω δεν ειχα).
Πασπαλίζουμε με βούτυρο και ψήνουμε στο φούρνο ή στο γκριλ γυρίζοντας.
Σερβίρουμε με γαρνιτούρα κατά βούληση.
Καλή απόλαυση
Υ.Γ Μπορείτε να βάλετε και ντοματίνια γινετε ακόμη τελειότερο