Οι χοιρινές μπριζόλες σε σάλτσα ντομάτας 

Υλικά

Σχετικά με τις μπριζόλες – αυτές είναι οι πιο τρυφερές μπριζόλες, λιώνουν στο στόμα σας.
6 χοιρινές μπριζόλες λαιμου σε φιλέτα
αλάτι και πιπέρι
1 κεφάλι κρεμμύδι ψιλοκομμένο,
2 καρότα ψιλοκομμένα,
1 κεφάλι σκόρδο ψιλοκομμένο,
χυμό ντομάτας ή 5 ντομάτες τριμμένες
1 κολοκυθάκι σε φέτες

Εκτέλεση

Ζεσταίνουμε τον φούρνο μας στους 200 βαθμούς. Πλένουμε τις μπριζόλες μας. Δεν χτυπάω ποτέ τις μπριζόλες, απλά τις ισιώνω με το χέρι, τις τυλίγω σε αλεύρι και τις τηγανίζω για λίγο σε λιγο λαδακι.
Τα τακτοποίησα σε ένα ταψί, πασπαλισμένα με αλάτι και πιπέρι.
Στο λίπος από τις μπριζόλες τηγάνισα κρεμμύδι ψιλοκομμένο, καρότα ψιλοκομμένα, κεφάλι σκόρδο ψιλοκομμένο, πρόσθεσα τις ντομάτες, ανακάτεψα κανα δύο φορές και τις έριξα πάνω από τις μπριζόλες,
σε κάποια σημεία έβαλα 5 κολοκυθάκια σε φέτες
Τις έβαλα να ψηθούν σε σκεπασμένο το ταψί με αλλουμινόχαρτο για 1/2 ώρα περίπου αφήστε το να μείνει με την σάλτσα του. Μετα έβγαλα το αλουμινόχαρτο και αφησα άλλα 5 λεπτά.

Καλή Απόλαυση

 

Προηγούμενο άρθροΓλυκιά  Κολοκυθόπιτα με ξηρούς καρπούς
Επόμενο άρθροΛαχανοντολμάδες με σάλτσα ντομάτας…δεν θα τους ξαβαφτιλάξετε αλλιώς