Συστατικά
1 κουταλιά ελαιόλαδο
2 σκελίδες σκόρδο κιμά
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
280 gr σπανάκι νωπά (πλυμένα) ή κατεψυγμένα (αποψυγμένα και στραγγισμένα)
5 αυγά χτυπημένα
3 φλιτζάνια τρυμμένο τυρί φέτα
1 κουταλιά μαϊντανό φρέσκο, ψιλοκομμένο
1 πρέζα μοσχοκάρυδο
1/8 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
πιπέρι
Οδηγίες
Λαδώστε ένα ταψάκι πίτας 25 εκ και αφήστε στην άκρη.
Προθερμάνετε το φούρνο στους 185 C
Σε μέση υψηλή φωτιά, ζεσταίνετε το ελαιόλαδο σε μια μεγάλη κατσαρόλα.
Προσθέστε το σκόρδο, ανακατεύετε για 1 λεπτό.
Προσθέστε τα κρεμμύδια και μαγειρέψτε για περίπου 5 λεπτά ή μέχρι να μαλακώσουν.
Προσθέστε σπανάκι και μαγειρέψτε, ανακατεύοντας περιστασιακά μέχρι να χάσει το μείγμα την υγρασία του.
Εν τω μεταξύ, συνδυάστε αυγά, τυρί, βότανα και μπαχαρικά.
Αφαιρέστε το μείγμα σπανάκι από τη φωτιά και αφήστε το να κρυώσει ελαφρά για λίγα λεπτά.
Συνδυάστε το μείγμα τυριού και το σπανάκι.
Ρίχνουμε το μείγμα στο προετοιμασμένο ταψάκι.
Ψήνουμε στο φούρνο για περίπου 30-40 λεπτά ή μέχρι να ψηθεί καλά.
www.shelovesbiscotti.com