Υλικά

1 λίτρο κρέμα γάλακτος ΦΥΤΙΚΗ
1 ζαχαρούχο
2 βανίλιες
Και κομμάτια σοκολάτας, ξηρούς καρπούς και σιρόπι βύσσινο ❤️ υλικά που επέλεξα εγώ να βάλω.
5 λίτρα παγωτό

Εκτέλεση:

Χτυπάμε την φυτική κρέμα γάλακτος σε μέτρια ταχύτητα, λίγο πριν γίνει σαν σαντιγί (όχι σφιχτή).
Προσθέτουμε το ζαχαρούχο γάλα και τις βανίλιες και ανακατεύουμε απαλά να ενσωματωθούν.
Ρίχνουμε στο μείγμα τα κομμάτια σοκολάτας και τους ξηρούς καρπούς και ανακατεύουμε.
Σε ένα μεγάλο μπολ (περίπου 5 λίτρων), αδειάζουμε το μείγμα παγωτού.
Ραντίζουμε με σιρόπι βύσσινο.
Ανακατεύουμε ελαφρά για να δημιουργηθούν ωραία σχέδια.
Βάζουμε το παγωτό στην κατάψυξη για 4-6 ώρες, μέχρι να παγώσει καλά.
Σερβίρουμε χωρίς να περιμένουμε! Είναι αφράτο και δεν κάνει κρυστάλλους.

TIP
Σερβίρουμε χωρίς να περιμένουμε.
Είναι αφράτο.
Δεν κάνει κρυστάλλους.
Δεν χτυπάμε ξανά και ξανά.
4-6 ώρες στην κατάψυξη ❄️❄️❄️
Μπορούμε να βάλουμε καραμελωμένο ζαχαρούχο.
Μέσα στο συγκεκριμένο παγωτό μπορούμε να ρίξουμε ότι θέλουμε ότι μας αρέσει.
Μπισκότα ,φρούτα, Μερέντα, σιρόπι, σάλτσα φρούτων ότι μας κάνει κέφι.
Καλή επιτυχία εύχομαι