Συστατικά:
500 γραμμάρια ταλιατέλας, φτιαγμένα με αυγά (τα αυγά είναι ένα από τα συστατικά της συσκευασίας)
300 γραμμάρια μπέικον σε φέτες
450 g τριμμένου γκούντα
450 ml ξινή κρέμα μαγειρέματος
Εκτέλεση
Μαγειρέψτε το ταλιατέλες σύμφωνα με τις οδηγίες στη συσκευασία.
Κόψτε το μπέικον σε μικρά κομματάκια.
Λαδώστε ελαφρά το πυρίμαχο πιάτο / τηγάνι.
Προθερμάνετε το φούρνο (με ανεμιστήρα) στους 180 C.
Βάλτε με την ακόλουθει σειρά σειρά:
1/3 ταλιατέλες
150 γραμμάρια μπέικον
150 g γκουντα
1/3 ταλιατέλες
150 γραμμάρια μπέικον
150 g γκουντα
1/3 ταλιατέλες
150 g γκουντα
Απλώστε από πάνω παντού με κρέμα γλακατος και τακτοποιήστε την όμορφα στην κορυφή.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο για περίπου 25 λεπτά.
Είναι Υπέροχο
Subscribe to recipe’s youtube channel here