Υλικά:
2 μέτριες πατάτες
Αλάτι
Πιπέρι
Μοσχοκάρυδο
Βούτυρο
Κασέρι τριμμένο
Κρέμα γάλακτος
Φέτα σπασμένη
Μανιτάρια φρέσκα, σοταρισμένα
Ντομάτα κομμένη σε κυβάκια
Ρίγανη
Φόρμα για ταρτάκια με 6 θήκες
Εκτέλεση:
Έβρασα σε αλατισμένο νερό τις πατάτες,τις ξεφλουδισα και τις έσπασα με το πιρούνι να διαλυθούν καλά.
Προσθεσα αλάτι πιπέρι και λίγο μοσχοκάρυδο, ανακάτεψα και το άφησα να πέσει λίγο η θερμοκρασία του.
Βουτυρωσα μια φόρμα με 6 θήκες και έβαλα στον πάτο τους και στα τοιχώματα το μείγμα.
Από πάνω κασέρι τριμμένο,1 κ.σ.κρ.γαλακτος σε κάθε θήκη, φέτα σπασμένη στο χέρι, μανιτάρια φρέσκα, χοντροκομμένα και σοταρισμενα,ντομάτα κομμενη σε κυβακια.
Πιπερι, μπόλικη ρίγανη
και ψήνω στους 180 β.αερα μισή ώρα σκεπασμένα με αλουμινόχαρτο, ξεσκεπάζω και ψήνω άλλη μισή ώρα περίπου να πάρουν χρώμα πάνω και κάτω …..
Καλή σας όρεξη..❤️
Η Συνταγή είναι της κας Ελινα Σκλαβου