Yλικά

για τη βάση
1 πακέτο αλεσμένα μπισκότα πτι μπερ
500 γραμμάρια άχνη
250 γραμμάρια βούτυρο λιωμένο
1 & 1/2 κούπα φυστικοβούτυρο

για το γλάσο
250 γραμμάρια λιωμένη κουβερτούρα
1&1/2 κούπα φυστικοβούτυρο

Εκτέλεση

Σε ένα μεγάλο μπολ ανακατέβουμε καλά όλα τα υλικά της βάσης παίρνουμε ένα μεγάλο ταψί 35 εκατοστά στρώνουμε με λαδόκολλα
και απλώνουμε μέσα το μείγμα της βάσης πατώντας το καλά μ ένα κουτάλι

Για το γλάσο
Λιώνουμε σε μπεν μαρί την κουβερτούρα μαζί με το φυστικοβούτυρο και το απλώνουμε πάνω από τη βάση
Βάζουμε ψυγείο να παγώσει για τουλάχιστον δύο ώρες κόβουμε σε μικρά κομμάτια και σερβίρουμε
αν θέλουμε μπορούμε να προσθέσουμε πάνω από κάθε κομμάτι ροζέτες αποψικοβούτυρο διατηρείται στο ψυγείο

Ευχαριστούμε για την Συνταγή την κα Theologia Papatsou