Υλικά
250 γρ. κιμάς μοσχαρίσιος
1 αυγό
1 φέτα ψωμί μουσκεμένη
1 κρεμμύδι τριμμένο
1 σκελίδα σκόρδο
Μαύρο πιπέρι
Άνηθος
Μαϊντανός
Ξύσμα από 1 λεμόνι
Ρίγανη
Για το τηγάνισμα
Ηλιέλαιο
50 γρ αλεύρι σίτου
Εκτέλεση
Σ ένα μπωλ ρίχνουμε όλα τα υλικά και τα ζυμώνουμε πολύ καλά.βάζουμε το μπολ στο ψυγείο και το αφήνουμε μιση ώρα.
Στη συνέχεια βάζουμε λίγο ηλιέλαιο στο τηγάνι.Πλάθουμε τα κεφτεδάκια τα αλευρώνουμε και τα τηγανίζουμε μέχρι να ροδίσουν απ όλες τις πλευρές.
Όταν τελειώσουμε ρίχνουμε λίγο νερό στο τηγάνι,αλάτι, πιπέρι βράζουμε για 3 λεπτάκια και περιχύνουμε το υγρό αφού το σουρώσουμε πάνω απ τα κεφτεδάκια.
Πασπαλίζουμε με ρίγανη και βάζουμε στον φούρνο για 10 λεπτά.
Μπορούμε να τα συνοδεύσουμε με ρύζι η πουρέ.
Καλή επιτυχία!!!!