Τα κουλουράκια της Γιαγιάς

Υλικά

500 γραμμάρια αλεύρι,
200 γραμμάρια ζάχαρης,
100 γραμμάρια βούτυρο,
3 ολόκληρα αυγά
1 κρόκο,
σπόρους βανίλιας,
ένα φακελάκι μπέικιν πάουντερ.

Εκτέλεση

Σε ένα μπολ, ανακατέψτε το αλεύρι, ζάχαρη, βούτυρο, αυγά και έναν κρόκο, σπόρους βανίλιας,
ένα φακελάκι μπέικιν πάουντερ. Ζυμώνουμε γρήγορα.
Βάζουμε τη ζύμη στο ψυγείο για 15 λεπτά
Μετά την ανοίγουμε και κάνουμε τα σχήματα που θέλουμε να είναι τα κουλουρακια μας.
Στη συνέχεια αλείφουμε με ασπράδι αυγού.
Ψήνουμε στο Φούρνο στους 190 βαθμούς g για 15 λεπτά

Καλή Απόλαυση

Προηγούμενο άρθροΚρέμα Καραμελέ με καρύδα (χωρίς ζάχαρη)
Επόμενο άρθροΡολό με κρέμα σοκολάτας