Τζατζίκι Τρικολόρε

Υλικά

Advertisement

1 κιλό γιαούρτι στραγγιστό 10% λιπαρά ή 2% λιπαρά ό,τι θέλετε
2 αγγούρια μεσαία
1 μεγάλο καρότο
6-7 σκελίδες σκόρδο
αλάτι
1 φλιτζανάκι του καφέ λάδι
ξύδι όσο θέλετε

Εκτέλεση

Τρίβουμε στον τρίφτη αποβραδίς τα αγγούρια και το καρότο. Το ένα όμως αγγούρι δεν θα το καθαρίσουμε θα το αφήσουμε πράσινο. Τα αλατίζουμε και τα αφήνουμε όλο το βράδυ στο σουρωτήρι. Την επόμενη μέρα παίρνουμε λίγο λίγο το σφίγγουμε στα χέρια μας να φύγουν τα πολλά νερά και το ρίχνουμε σε μία κούπα…προσθέτουμε το γιαούρτι ,το σκόρδο τριμμένο ,το αλάτι το λάδι το ξύδι και ανακατεύουμε καλά. Σερβίρουμε στολίζοντας με μια ελίτσα και λίγο άνηθο!!!

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

Advertisement

Δείτε Επίσης

Advertisement