Συστατικά
1 φλιτζάνι αλεύρι
1 κουταλάκι αλάτι
1 κουταλάκι του γλυκού μπεικιν παουντερ
2 κσ ζάχαρη
1/2 κουταλάκι του γλυκού κανέλα
2 αυγα
1/3 φλιτζάνι γάλα
1 κουταλιά της σούπας λιωμένο βούτυρο
1-1 / 4 φλιτζάνια ψιλοκομμένα ροδάκινα Χρησιμοποίησα 2 φρέσκα ροδάκινα που ήρθαν λίγο περισσότερο από 1 1/4 φλιτζάνια ροδάκινα
Ζάχαρη σε ένα πιατο
λάδι για φριτέζα ή βαθύ τηγάνι
Γλασσο
1 φλιτζάνι ζάχαρη σε σκόνη με γάλα
για να δέσει.
Ανακατέψτε μαζί το γάλα (μικρές ποσοτητες) και την ζάχαρη μέχρι έχετε την επιθυμητή συνοχή.

Οδηγίες
Χρησιμοποιώντας ένα χτυπητήρι, συνδυάστε αλεύρι, αλάτι, ζάχαρη, κανέλα και μπεικιν παουντερ.

Ανακατέψτε τα αυγά, το γάλα και το βούτυρο.

Ρίξτε μέσα και τα ροδάκινα ροδάκινα.


Κάψτε το λάδι στη φριτέζα ή την κατσαρόλα στους 190 βαθμούς. Με δύο κουταλάκια του γλυκού, πάρτε “μπουκιες” από το μείγμα και ρίξτε στο ζεστό λάδι.

Το μείγμα θα βυθιστεί πρώτα και στη συνέχεια θα ανέβει. Μαγειρέψτε για περίπου 2 – 3 λεπτά, ανάλογα με το μέγεθος. Βγάλτε τις τηγανίτες από λάδι με λαβίδες και βάλτες σε χαρτοπετσέτες. Στη συνέχεια,πασπασίστε με το γλάσσο και στις δύο πλευρές.

Καλή Επιτυχία

Προηγούμενο άρθροΚοτόπουλο με σπανάκι και ρύζι…είναι γλύκισμα
Επόμενο άρθροTέλειο ρύζι στο τηγάνι με αυγά