Τηγανίτες Πατάτας με τυρί

Υλικά

– 300g μεσαίες πατάτες σε μέση φωτιά 25 λεπτά
– 2 κουταλιές της σούπας ζάχαρη
– 3 κουταλιές αλεύρι ρυζιού
– Τυρί μοτσαρέλα
– Μαγειρικό λάδι
– Μεσαία θερμότητα 3 λεπτά

Εκτέλεση

Καθαρίζουμε τις πατάτες και τις κόβουμε σε φέτες όχι πολύ λεπτές.
Βραζατε τι πατάτες να είναι μαλακές στο πιρούνι και τις ρίχνετε σε ένα μπολ
Ρίχνετε 2 κουταλιές της σούπας ζάχαρη και τις λιώνετε σαν πουρέ πολύ καλά.
Προσθέστε 3 κσ της σούπας ριζάλευρο και ανακατέψτε με το το χερι με γάντι.
Πάρτε δόσεις στο μέγεθος 2 καρυδιών πλάθετε και τα ανοίγετε στην παλάμη σας
και βάζετε μέσα 1 κγ μοτσαρέλα και και το πλάθετε σε στρογγυλή τηγανίτα.
Σε ένα τηγάνι σε μεσαία θερμότητα βάζετε 1 ποτήρι του κρασιού λάδι να κάψει
πρώτα και τηγανίζετε για 3 λεπτά σε κάθε πλευρά. Τα βγάζετε σε μία χαρτοπετσέτα
να ρουφήξει το περιττό λάδι.

Καλη Απόλαυση