Τηγανίτες

Απαραίτητα προϊόντα

σόδα 1/2 κουτ.
αλεύρι 1,5 κουπα.
αυγά 2 τεμ.
μισό φλιτζάνι γιαούρτι
1 κουταλιά της σούπας κονιάκ
ζάχαρη 1 κουτ.
λάδι για τηγάνισμα σε λουτρό λαδιού

Εκτέλεση

Χτυπάμε τα αυγά σε ένα μπολ. Χτυπήστε τη σόδα στο γιαούρτι, στη συνέχεια προσθέστε το γιαούρτι και το κονιάκ στο μπολ με τα αυγά.
Στη συνέχεια προσθέτουμε τη ζάχαρη και το αλεύρι. Το μείγμα πρέπει να πέσει από το κουτάλι, δηλαδή όχι πολύ παχύ ή πολύ λεπτό.
Οι τηγανίτες τηγανίζονται σε προθερμασμένο λουτρό λαδιού. Από τη σόδα φουσκώνουν στο τηγάνι. Πασπαλίστε τα τηγανητά κουλούρια με ζάχαρη άχνη, μαρμελάδα ή μέλη
Συμβουλή: Τα κουλούρια μπορούν να φαγωθούν με γλυκά και αλμυρά, όπως σας αρέσουν.

Καλή επιτυχία