Υλικά
2 φιλέτα κοτόπουλο στήθος
1 πιπεριά κόκκινη
1 πιπεριά πράσινη
1 πιπεριά πορτοκαλί
1 κολοκυθάκι
1 κρεμμύδι
1 κουταλιά της σούπας κέτσαπ
1 κουταλιά της σούπας μουστάρδα
1 ποτήρι λευκό κρασί
Αλάτι-πιπέρι-ρίγανη
Εκτέλεση
Κόβουμε τα φιλέτα σε λωρίδες και τα τοποθετούμε σε ένα μπολ. Τα αλατοπιπερώνουμε, προσθέτουμε τη μουστάρδα, το κέτσαπ, 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο, τα ανακατεύουμε καλά και τα βάζουμε όλο το βράδυ στο ψυγείο.
Ζεσταίνουμε ένα (αντικολλητικό) τηγάνι και τοποθετούμε μέσα τα φιλετάκια, προσθέτοντας 2 κουταλιές λάδι. Τα αφήνουμε αρκετά ώστε να πάρουν χρώμα από τη μία πλευρά και μόλις τα γυρίσουμε, ρίχνουμε στο τηγάνι και τα λαχανικά.
Ανακατεύουμε για να πάρουν χρώμα τα λαχανικά και τα σβήνουμε με το κρασί. Αφήνουμε λίγα λεπτά να εξατμιστεί το κρασί και σερβίρουμε.
Από τη μαμά του Χρήστου Ασβεστά, την Κυρία Ανθούλα