Τηγανητές φέτες με κίτρινο τυρί

Απαραίτητα προϊόντα:

3 τεμ. ολόκληρες φέτες παλιού ψωμιού
2 αυγα
3 λίτρα φρέσκο ​​γάλα
1 λίτρο αλεύρι
1 κουταλάκι του γλυκού μπέικιν πάουντερ
1/2 ώρα κίτρινο τυρί ψιλοτριμμένο
Αλάτι και πιπέρι για να γευτείς

Εκτέλεση

φυτικό λάδι για τηγάνισμα
Σε κατάλληλο μπολ χτυπάμε τα αυγά, προσθέτουμε το γάλα, το αλεύρι και το μπέικιν πάουντερ και ανακατεύουμε.
Προσθέτουμε το ψιλοτριμμένο κίτρινο τυρί, αλατοπιπερώνουμε και ανακατεύουμε ξανά.
Κόβουμε κάθε φέτα στη μέση και βουτάμε κάθε μισή στο μείγμα.

Καλύπτουμε τον πάτο ενός τηγανιού με λαδι και ζεσταίνουμε.
Τηγανίζουμε τις φέτες και από τις δύο πλευρές μέχρι να πάρουν ένα ωραίο χρυσαφί χρώμα.
Τα βγάζουμε σε χαρτί κουζίνας να στραγγίξουν το περιττό λίπος.
Σερβίρουμε ζεστό με γιαούρτι.

Καλή Απόλαυση!

ΠΗΓΗ: https://neliyonevakitchen.blogspot.com/

Προηγούμενο άρθροΓλυκό κουταλιού φράουλα
Επόμενο άρθροΚασερόπιτα με πατάτα