Τηγανιτές μήλου κανέλας
Υλικά
1 1/2 φλιτζάνι αλεύρι
1 μεγάλο μήλο, ξεφλουδισμένο, κοκκινισμένο και τεμαχισμένο
2 κουταλιές κονιάκ ή πικάντικο ρούμι
1/2 κουταλάκι αλάτι
1 κουταλιά ζάχαρη
1 κουταλακι κανέλα
Εκτέλεση
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί, και προσθέστε αρκετό ζεστό νερό για να φτιάξετε ένα παχύ κουρκούτι. Ζεσταίνουμε περίπου 1/3 φλιτζάνι φυτικό λάδι σε μέτριο τηγάνι, μόλις το λάδι είναι ζεστό πάρτε μία δόση περίπου στο 1/4 φλιτζανιού , και τηγανίζουμε μέχρι να ροδίσει και στις δύο πλευρές. Πασπαλίζουμε λίγη ζάχαρη κανέλας ή μέλι και απολαύστε!
Τέλειο και εύκολο