Τηγανιτές Πατάτες

Οι δικές μου Τηγανιτές Πατάτες έχουν πάντα καλύτερη γεύση από τις πατάτες των φίλων μου. Θα σας πω το μυστικό μου που μόνο λίγοι γνωρίζουν 😏

Ο καθένας έχει το δικό του τρόπο να τηγανίζει τις πατάτες αλλά μόνο λίγοι ξέρουν να τις τηγανίζουν σωστά και να έχουν υπέροχη γεύση.
Κάποιες πατάτες απλά διαλύονται και κάποιες βγαίνουν χωρίς καθόλου τηγάνισμα.

Κόβετε σε μπαστουνάκια ή σε κύβους, αυτό εξαρτάται από τον καθένα.
Εγώ τις προτιμώ σε φέτες. Πασπαλίστε τις πατάτες με μπολικο αλεύρι και ανακατέψτε καλά.

Στη συνέχεια, βάλτε τις σε ένα τηγάνι. Μπορείτε να προσθέσετε αλεύρι για να τις τηγανίσετε
Δεν μπορώ να σας πω το άρωμα που υπάρχει παντού.
Μην ξεχάσετε να προσθέσετε κρεμμύδια, σκόρδο και αλεσμένο πιπέρι.
Οι πατάτες βγαίνουν με τραγανή κρούστα και δεν διαλύεται ούτε μία από αυτές.
Αυτό είναι το μυστικό μου που μόνο λίγοι γνωρίζουν.

Μην ξεχάσετε να κάνετε like στη συνταγή ❤️

Καλή όρεξη!