Ένα εύκολο και γρήγορο γλυκό, ιδανικό για πρωινό… και όχι μόνο

 Τι χρειαζόμαστε:

• Για τη ζύμη:
5 κούπες χλιαρό νερό
• 3 βανίλιες
• 1 κ.σ. ζάχαρη
• αλεύρι φαριν απ (όσο χρειαστεί) για να έχει μορφή χυλού
• ελαιόλαδο

 Για πασπάλισμα:
• μέλι (όσο θέλετε)
• κανέλλα (όσο θέλετε)
• ζάχαρη (όσο θέλετε)

 Πώς το κάνουμε:

Ζεσταίνουμε σε αντικολλητικό τηγάνι ελαιόλαδο.
• Όταν έχει κάψει καλά, ρίχνουμε την ζύμη με κουτάλα μαγειρέματος, σιγά-σιγά, και στο ίδιο σημείο, να μην απλώνει!
• Υπολογίστε ότι στο μικρό τηγανάκι χωράνε 4 κουταλιές.
• Μόλις ροδίσουν και από τις δύο πλευρές, είναι έτοιμες!
Λίγα μυστικά ακόμα
• Να μην τις τσιμπάτε στο γύρισμα με το πιρούνι, για να σας γίνουν αφράτες και να μην πάρουν μέσα πολύ λάδι.

ΠΗΓΗ